FANCYBOX WERKT
Twitter

Venco Campus

Welkom op de website van de Venco Campus.

De Venco Campus is het meest duurzame en energiezuinige bedrijfsgebouw van Europa. Op 16 september 2013 ontving Cor van de Ven, eigenaar van de Vencomatic Group, daarom het eerste oplevercertificaat BREEAM-NL Outstanding. Er is veel bedrijvigheid vanuit diverse vooruitstrevende en innovatieve bedrijven. De meeste van deze bedrijven zijn werkzaam of gerelateerd aan de pluimveesector. Vandaar: Venco Campus, home of Poultry Innovation!


Dat de Venco Campus een bijzonder gebouw is, met bijzondere bedrijvigheid blijkt uit het feit dat niemand minder dan Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem Alexander deze Campus op 14 september 2012 heeft geopend.

De Campus wordt ook opengesteld voor andere sectoren. Laat u inspireren door het unieke gebouw en de mooie omgeving van de Campus. Maar heel zeker door de innovatieve bedrijvigheid die er is.

Kijkt u rustig rond op onze site en wilt u gebruik maken van de Campus of een rondleiding krijgen, kijkt u dan onder het hoofdstuk reserveren. Tevens is het gebied van de Campus ook in de avonduren en in de weekend open voor recreatieve doeleinden. U kunt hier heerlijk wandelen of rustig bij visclub HV de Gender een hengeltje uitwerpen.